Tanquen el cas del crim del centre de Reus: detenen el segon implicat

L'home ha estat detingut al Parc Sant Jordi de Reus, zona que freqüentava abans de desaparèixer un cop es va cometre el crim i a la qual ara havia tornat

Els mossos han tancat el crim del centre de Reus amb la segona detenció.
Els mossos han tancat el crim del centre de Reus amb la segona detenció. | TarragonaDigital
24 de novembre del 2023
Actualitzat a les 9:23h
Els Mossos d'Esquadra han detingut una segonapersona per la mortviolenta d'un home de 47 anys en una baralla al centre de Reus a finals de setembre, segons ha avançat 'Diari de Tarragona'.

La detenció s'ha fet al Parc de SantJordi de Reus, zona que el sospitós freqüentava abans de desaparèixer després del crim i que ara havia tornat a fer acte de presència. La víctima, que va resultar ferida a conseqüència de la disputa, va morir dos dies després a l'hospital.

La investigació policial va comportar la detenció del presumpte autor de la mort a principisd'octubre a Terrassa. Es tracta d'un individu de 39anys i amb diversosantecedentspolicials que des d'aleshores compleix presóprovisional.

El crim del centre de Reus


Els fets es remunten al passat divendres29 de setembre, dia en què es va dur a terme una vermutada a la plaça del Mercadal de Reus, al centre de la ciutat, i hi va haver força activitat a la zona.

Alguns testimonis van avisar la policia que s'havia produït una baralla pels volts de les onze de la nit al carrer Donotea, a tocar de la cèntrica plaça reusenca. A conseqüència d'aquesta baralla, la víctima va rebre diversos cops al cap que el van deixar ferit.



Va ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Reus on va acabar perdent la vidadosdiesdesprés per les ferides i els traumatismes que va patir. Segons els testimonis, duespersones s'havien vist implicades en els fets.

Ràpidament, els Mossos d'Esquadra van poder indentificar-los, ja que tots dos eren força coneguts a la ciutat per formar part d'alguns grups de persones sensesostre que habitualment es deixen veure a la ciutat i que també havien protagonitzat algun aldarull.

El 9d'octubre van aconseguir identificar un dels autors que havia fugit a Terrassa. La policia local del municipi egarenc el va localitzar i va passar l'avís als mossos, els quals van detenir-lo poc després i va entrar a presó. Ara, s'ha aconseguit detenir el segonimplicat després que tornés a Reus de nou, tancant així el crim del centre de Reus.