Causa aldarulls en un bar de Tarragona i la policia li descobreix de tot

La Guàrdia Urbana deté un individu per un suposat delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir l'home per un delicte contra la salut pública.
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir l'home per un delicte contra la salut pública. | Ajuntament de Tarragona
01 de desembre del 2023
Actualitzat a les 16:04h
La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets, segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat, van tenir lloc en un bar del barri de Sant Salvador. Els propietaris van trucar a la policia tarragonina perquè un client estava increpant-los a ells i també a la resta de clients.

En aquest sentit, l'individu estava gravant l'escena amb el seu telèfon mòbil, alhora que amenaçava els presents. Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va desplaçar fins al lloc dels fets i un primer moment va retenir l'home pel seu comportament.
 

L'escorcollen i li troben droga i diners en efectiu

Posteriorment, els agents van escorcollar-lo i van descobrir-li diverses substàncies estupefaents, com 20 pastilles de MDMA, deu peces d'haixix, mig gram de cocaïna i vint paperines, entre d'altres substàncies. Així mateix, van intervenir-li 200 euros en bitllets fraccionats.

Davant tot això, els policies van detenir l'individu com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. En aquest sentit, l'Ajuntament ha informat que el dia abans de la detenció, un veí va alertar que l'arrestat estava venent droga a menors d'edat.