1 de 10
Comerç

El comerç local de Castellvell del Camp repartirà premis aquest Nadal

L'Ajuntament impulsa la 4a edició de la campanya comercial "Si compres a casa, hi guanyes" amb 14 botigues participants

Castellvell repartirà 12.000 butlletes als clients dels establiments locals en el marc de la campanya de Nadal | Ajuntament de Castellvell
per TarragonaDigital, Castellvell del Camp | 5 de desembre de 2023 a les 09:45 |
L'Ajuntament de Castellvell del Camp engega la quarta edició de la campanya de Nadal "Si compres a casa, hi guanyes", que s'allargarà fins al 7 de gener de 2024 amb la participació de 14 establiments locals. En total, se sortejaran 1.000 euros en premis entre els clients que facin les seves compres als comerços adherits.

Les botigues, comerços i bars-restaurants oferiran una butlleta per cada 5 euros de compra, consumició o servei, que els permetran participar en el sorteig de set premis: un premi de 300 euros, un de 200 euros i cinc de 100 euros.


Els guanyadors els podran bescanviar en compres als establiments del municipi adherits a la campanya. Així, Castellvell aposta pel comerç local en la seva campanya de Nadal 2023-2024, que s'obre a participació de tota la ciutadania.​Cada client podrà obtenir fins a un màxim de 5 butlletes per persona i operació comercial. Discrecionalment, els establiments podran donar una butlleta al client que faci diverses compres o consumicions per sota del valor mínim de 5 euros. Les bases es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament.

12.000 participacions

En total, s'imprimiran 12.000 números per al sorteig que es distribuiran entre tots els establiments participants i es repartiran fins a final d’existències. Finalitzada la campanya, les butlletes sobrants s'hauran de retornar a l'Ajuntament amb la relació de números entregats.

El sorteig dels set premis esmentats es realitzarà en un termini màxim d’una setmana natural, a comptar des de la finalització de la campanya, el 7 de gener de 2024. El resultat del sorteig s’anunciarà a la pàgina web de l’Ajuntament, a les xarxes socials i mitjançant cartells als comerços participants.
S’atorgarà un termini màxim de dues setmanes perquè els guanyadors presentin els seus números a l’Ajuntament de Castellvell del Camp (Plaça Catalunya, 1) i reclamin el seu premi. 


En cas que algun premi no es reclami, el consistori podrà optar entre realitzar un nou sorteig dels premis no reclamats o declarar-los deserts. Els premis esdevindran nuls si no es reclamen en dues setmanes.

Premis exclusivament locals

Els guanyadors/es de cada premi rebran un o diversos talonaris de tiquets pel valor equivalent al seu premi, que es podran fer servir exclusivament per realitzar compres, consumicions o obtenir serveis entre els establiments adherits a la campanya.

Enguany aquests han estat les botigues i comerços adherits: Agrobotiga Castellcoop, Telecomunicacions None-tec Telecom, Tu Super, Perruqueria Lisbet, Bar Manolo, Taller mecànic Auto Punt, Perruqueria Lidia i Gemma, Auto pintura Cal Derone, Taller mecànic Fuentes, Restaurant Sanromà, Bar restaurant “La caseta de les Piscines”, Farmàcia Salamanca , Forn de pa Racionero i Fruiteria Manuel.
Participació