El Carnaval de Reus ja té cartell oficial per a l'edició del 2024

La Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval va convocar un concurs públic per tal de seleccionar la imatge que acompanyarà la ciutat del 8 al 14 de febrer

Imatge d'arxiu del Carnaval de Reus al passeig Prim
Imatge d'arxiu del Carnaval de Reus al passeig Prim | FRAC
15 de desembre del 2023
Actualitzat el 12 d'abril del 2024 a les 11:58h

La Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval (FRAC) ja ha presentat el cartell guanyador de cara a l'edició 2024, que se celebrarà del 8 al 14 de febrer. L'entitat havia convocat un concurs públic -del 4 al 13 de desembre- obert a tota la ciutadania i que requeria imatges inèdites i signades amb pseudònim.

Si el Carnaval 2023 va anar acompanyat del Vitxet i la Vitxeta com a protagonistes del cartell -obra del dissenyador gràfic Oriol Calabuig-, enguany són els Gegants Japonesos de Reus els qui anunciaran la 'festa'.

La parella de Gegants hi apareix sobre la que podria ser una de les carrosses carnavaleres, amb els altaveus i llums al darrere, i gaudint de l'esdeveniment. Amb detalls com la sardina -l'enterrament de la qual representa el final del Carnaval- i una matrícula que llueix les inicials RTV -Reusenc de Tota la Vida-, l'obra es caracteritza per una majoria de tons granes.

Ball del Moc 2024

Així mateix, la FRAC ha anunciat a les seves xarxes socials el cartell seleccionat pel Ball del Moc, que tindrà lloc del 10 al 13 de febrer del 2024. Segons ha publicat l'entitat, en el concurs de la imatge han participat diversos centres educatius de Reus i la guanyadora ha estat l'Escola Pare Manyanet.

El Ball del Moc és una de les propostes adreçades especialment als més petits de la ciutat. Fora de l'aula, el públic infantil pot gaudir d'un espectacle d'animació i música -habitualment celebrat a la plaça del Mercadal- al qual poden assistir disfressats i acompanyats d'amics i familiars.

Arxivat a