El Nàstic tanca el 2023 guanyant al camp del Logroñés

Els tarragonins sumen la segona victòria seguida al camp del Logroñés i tanquen el 2023 amb un somriure i, provisionalment, dins de la zona de playoff d'ascens

Els grana tanquen l'any havent guanyat nou dels darrers dotze punts jugats
Els grana tanquen l'any havent guanyat nou dels darrers dotze punts jugats | @NasticTarragona
17 de desembre del 2023
Actualitzat a les 14:07h
El Nàstic de Tarragona ha guanyat al camp del Logroñés (0-2) amb un doblet de David Concha i tanca l'any 2023 amb un somriure. Aquesta és la segona victòria consecutiva i la tercera en quatre encontres, un rendiment en el darrer mes de competició que ha permès als homes dirigits per Dani Vidal apropar-se de nou a la puntuació de la zona de playoff. A l'espera de la finalització de la jornada, el Nàstic es troba dins de la zona de promoció ocupant la cinquena posició amb 29 punts.

Doblet de Concha

El triomf al camp del Logroñés té un nom i un cognom: David Concha. El càntabre tenia gana de protagonisme i només ha tardat quatre minuts a inaugurar el marcador. Una jugada d'estratègia a favor del Nàstic era rebutjada a la frontal i Concha, sense dubtar-ho, ha engaltat un xut que s'ha colat entre els tres pals d'Iruarrizaga. Els grana colpejaven primer i podrien haver fet el 0 a 2 en la jugada següent si Jardí hagués aprofitat una errada del porter local.

Una acció del partit amb Tirlea de protagonisme Foto: @NasticTarragona

El duel ha estat dels més plàcids i controlats d'un Nàstic que no ha mostrat cap debilitat al llarg dels 95 minuts que ha durat l'encontre. El resultat final (0-2) hauria pogut arribar abans si l'àrbitre hagués assenyalat un clar penal per mans dins de l'àrea d'un jugador local. S'ha hagut d'esperar al segon temps per repetir el guió: diana de David Concha. Una passada llarga cap a la banda esquerra i una mala sortida del porter local Iruarrizaga era aprofitada per Concha qui, amb una vaselina, feia el 0-2 en el minut 56.

L'encontre moria en aquesta acció. La falta de contundència dels locals i l'excel·lent partit dels grana provocava un tram final de matx plàcid i sense complicacions. D'aquesta manera, el Nàstic escala provisionalment fins a la cinquena plaça amb 29 punts i ocupant lloc de playoff a l'espera de la finalització de la jornada. El pròxim duel dels tarragonins ja serà l'any vinent, concretament dimecres 3 de gener a les 20.30 hores rebent el Cornellà al Nou Estadi Costa Daurada.

FITXA TÈCNICA
SD Logroñés

Iruarrizaga, Trespalacios, Paredes (Manny 66'), Murua (Ezkurdia 85'), Cova, Jannick (Luzzi 55'), Escobar, Toni Garcia, Damià, Arratia i Jaráiz (Óscar 55')
Gimnàstic
Varo, Tirlea, Nacho, Trigueros, Oriol, Borja (Recio 87'), Sanz, Andy (M. Fernández 61'), Concha (Montalvo 61'), Jardí (Gorostidi 80') i P. Fernández
Gols
0-1 / Concha (4')
0-2 / Concha (56')
Targetes grogues
Per als locals Trespalaios (73') i Toni Garcia (85') i per als visitants Concha (18') i Nacho (54')