Mor el pilot de motos tarragoní Carles Falcón

El motorista, de 45 anys, no ha pogut superar les seqüeles del greu accident que va patir durant la segona etapa del Ral·li Dakar

Carles Falcón tenia 45 anys i enguany corria el Dakar per segona vegada.
Carles Falcón tenia 45 anys i enguany corria el Dakar per segona vegada. | Twin Trail Racing Team
15 de gener del 2024
Actualitzat el 25 de març a les 9:49h

El pilot de motos tarragoní Carles Falcón ha mort aquest dilluns 15 de gener a causa de les seqüeles de l'accident que va patir durant la segona etapa del Ral·li Dakar, ara fa vuit dies. Així ho ha confirmat el seu equip, el Twin Trail Racing Team, en un comunicat, en què ha explicat que "l'equip mèdic ha confirmat que els danys neurològics causats per l'aturada cardiorespiratòria arran de l'accident són irreversibles".
 


Carles Falcón, de 45 anys, era enginyer informàtic de formació i instructor de motos i guia de viatges amb moto per passió. Enguany, disputava per segona vegada el Ral·li Dakar, ja que l'any 2022 ja hi va participar, finalitzant en la 68a posició de la general de motos.
 

Un greu accident

Cal recordar que el diumenge 7 de gener, Carles Falcón va patir un greu accident durant la segona etapa del Dakar. L'equip mèdic que el va assistir va aconseguir reanimar-lo, sent traslladat a un hospital local i posteriorment a un de Riad, capital de l'Aràbia Saudita.

Durant els dies al país asiàtic, ha estat en estat de coma, esperant l'evolució d'un edema cerebral. Aquest passat divendres va ser traslladat a Espanya en un avió medicalitzat, però tristament no ha pogut superar les greus ferides patides en l'accident.

 

"Era feliç a sobre de la moto"

En el comunicat de l'equip Twin Trail Racin Team, s'assenyala que "el Carles era una persona somrient, sempre activa, que gaudia amb passió de tot el que feia, especialment les motos. Ens ha deixat fent una cosa que era el seu somni, córrer el Dakar".

En aquest sentit, el missatge de l'equip conclou que "estava gaudint, era feliç a sobre de la moto. Hem de recordar-lo pel seu somriure i per la felicitat que generava en tots".

Arxivat a