Salou arrenca el compromís de la Generalitat per a la construcció d'un nou institut-escola

El nou equipament educatiu estarà ubicat a la zona de Cap Salou

La reunió va acabar amb el compromís del govern català.
La reunió va acabar amb el compromís del govern català. | TarragonaDigital
30 de gener del 2024
Actualitzat a les 17:06h
En una reunió celebrada al Departamentd'Educació de la Generalitat de Catalunya, el director general de Centres Públics, Simó López, juntament amb l'alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d'Ensenyament, Julia Gómez, han establert les bases per a la futura construcció d'un nou centreeducatiu a CapSalou.

La trobada, que va comptar amb la participació de Joan Manuel Audi, director dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Tarragona, va centrar-se en la necessitat d'una infraestructuraeducativa capaç de respodnre les necessitats dels residents de CapSalou.

L'Ajuntament de Salou ja havia cedit feia temps els terrenys necessaris per a la construcció del nou institut-escola a la Generalitat.

Segons el consistori, aquesta trobada ha estat clau per abordar la necessitat d'una infraestructura educativa que cobreixi les necessitats dels habitants d'aquesta àrea de Salou. La Generalitat de Catalunya, per la seva banda, s'ha compromès a garantir que, per al curs2025/26, els estudiants d'aquesta àrea puguin començar les classes en aquest nou equipament.