Nova baralla a ganivetades entre joves al centre de Tarragona

Un jove va quedar ferit i alguns dels implicats van aconseguir escapar de la policia

Els fets van passar poc després de les nou de la nit a Rodonyà.
Els fets van passar poc després de les nou de la nit a Rodonyà. | TarragonaDigital
01 de febrer del 2024
Actualitzat a les 9:49h
Aquest dimecres, 31 de gener, a la tarda, els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir en un nou incident amb armesblanques a la ciutat de Tarragona. Els serveis d'emergències van rebre l'avís de diversos testimonis al 112 que alertaven d'una baralla entre joves al carrer de Ponts d'Icart, al centre de la capital tarragonina.

Segons ha avançat elCaso.cat, quan les patrulles dels Mossosd'Esquadra van arribar al lloc dels fets, van trobar quatrehomes, tots ells pertanyents al mateix grup. Un dels individus presentava duesferides per armablanca a la zona del gluti. Malgrat la manca de col·laboració del ferit per esbrinar els detalls de l'incident, va ser traslladat a l'hospital de JoanXXIII, on actualment roman ingressat. A hores d'ara, la seva vida no corre perill.

Els altres participants en la baralla van aconseguir escapar abans de l'arribada de la policia, i fins al moment, no hi ha cap detingut en relació amb l'incident. Tots els implicats, tant el ferit com els seus companys i els agressors, són individus magrebins joves, tot i que majorsd'edat. Algunes de les persones identificades tenen antecedents per robatoris i furts a la zona del centre de la ciutat.