El xalet de les 6 habitacions plenes de droga a Mont-roig del Camp

Un jove va intentar fugir de la policia i van descobrir tot el que amagava a l'interior de la casa, la qual també tenia la llum punxada amb alt risc d'incendi i perill per als veïns

Els Mossos van trobar una plantació amb unes 2.000 plantes de marihuana en una casa de Mont-roig.
Els Mossos van trobar una plantació amb unes 2.000 plantes de marihuana en una casa de Mont-roig. | Mossos d'Esquadra
05 de febrer del 2024
Actualitzat a les 11:14h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 30 de gener un home, de 29 anys, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric a Mont-Roig del Camp. Segons ha explica la policia catalana, els fets van tenir lloc mentre una patrulla estava efectuant tasques de notificació.

En veure apropar-se els agents, un home que estava a l'interior de la casa va saltar la tanca perimetral i va marxar corrents. Ràpidament, els agents van interceptar la persona i després d'escoltar el relat incoherent que manifestava, van decidir efectuar comprovacions a l'interior de la casa.
 

Unes 2.000 plantes de marihuana

Allà, és va localitzar una plantació interior de marihuana amb unes 2.000 plantes aproximadament, de metre i mig d'alçada, i tots els elements necessaris i habituals per fer funcionar aquest tipus activitat delictiva, com ventiladors, aires condicionats, filtres d'aigua o focus.

A més, tota la instal·lació estava alimentada per unes connexions elèctriques efectuades en algun punt de l'exterior de la casa, de manera fraudulenta, i que pel l'estat precari que presentaven suposaven un perill manifest per la seguretat dels veïns.

L'home va quedar detingut per un delicte de salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric i va passar a disposició judicial l'1 de febrer, davant el jutjat en funcions de guàrdia de Reus. La investigació continua oberta.