L'Ajuntament de Torredembarra vol recuperar el trenet turístic aquest 2024

L'estiu passat el servei no es va oferir ja que la licitació va quedar deserta

Torredembarra vol que el trenet turístic torni a circular pel municipi aquest estiu.
Torredembarra vol que el trenet turístic torni a circular pel municipi aquest estiu. | Turisme Torredembarra
06 de febrer del 2024
Actualitzat a les 11:59h
L'Ajuntament de Torredembarra vol recuperar aquest 2024 el trenet turístic, que l'estiu passat no va donar servei en quedar desert el concurs convocat. Ara, el consistori torrenc ha licitat de nou el servei de cara als pròxims quatre anys, amb un cànon anual de 457,80 euros. L'objectiu és oferir "un itinerari turístic i cultural per tal de tenir una visió general, atractiva i divertida per gaudir amb família".

En aquest sentit, l'Ajuntament recorda que "no disposa de personal per desenvolupar aquest servei. Per aquest motiu es proposa la seva contractació a una empresa externa especialitzada". Així, les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al pròxim 26 de febrer.
 

Un recorregut amb set parades

Les bases de la licitació marquen que el servei s'oferirà, com a mínim, del 21 de juny al 10 de setembre. El recorregut del trenet turístic tindrà inici i final al passeig Rafael Campalans, davant de l'Oficina de Turisme de Torredembarra. En aquest sentit, tindrà una durada de 50 minuts i diverses parades durant el trajecte.

Hi haurà parades a la confluència dels carrers Tamarit i Sant Elm (lateral església de Baix a Mar), carrer Joaquim Costa (cantonada zona infantil de Cal Bofill, Baix a Mar), carretera de la Pobla de Montornès, 25 (davant del Bar Delicias, Clarà), carrer de Pompeu Fabra (Cal Llovet), passeig de la Sort, 17 (davant Correus) i al carrer Onze de setembre (davant del CAP).