1 de 10
Obres

Arrenquen les obres per la creació d'un nou pavelló a Mont-roig del Camp

L'equipament estarà situat a tocar de l'escola Mare de Déu de la Roca i comptarà amb pista de minibàsquet, dues pistes de bàdminton i una pista de mini voleibol

Les obres tindran una durada d'uns nou mesos aproximadament. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Mont-roig del Camp | 7 de febrer de 2024 a les 09:25 |
La setmana passada van iniciar-se les obres de construcció del nou pavelló esportiu de la Roca, ubicat al carrer Josep Segarra, 35, de Mont-roig. Aquesta nova instal·lació es preveu que estigui en funcionament durant els pròxims nou mesos.

Situat a prop de l'escola Mare de Déu de la Roca, aquest nou equipament està pensat per ajudar a descongestionar les activitats del pavelló municipal i també per donar suport a altres entitats que ho necessitin.


El pavelló, creat per l'estudi Integral Archiconsulting, comptarà amb una pista de minibàsquet, dues pistes de bàdminton i una pista de mini voleibol. També inclourà una àrea reservada amb grades a dos nivells, vestidors, magatzem i altres serveis. Les obres també inclouran millores a l'accés des de la carretera de Colldejou.

El pressupost d'aquest projecte ascendeix a 757.303 euros (IVA inclòs), i serà executat per l'empresa Construccions Ferré. Es preveu que el pavelló estigui en funcionament a finals d'any, oferint servei durant tota la setmana, inclosos els dies festius. Aquesta nova infraestructura contribuirà a gestionar de manera més eficient les activitats esportives i de lleure del municipi.
Participació