Arrenquen les obres per la creació d'un nou pavelló a Mont-roig del Camp

L'equipament estarà situat a tocar de l'escola Mare de Déu de la Roca i comptarà amb pista de minibàsquet, dues pistes de bàdminton i una pista de mini voleibol

Les obres tindran una durada d'uns nou mesos aproximadament.
Les obres tindran una durada d'uns nou mesos aproximadament. | TarragonaDigital
07 de febrer del 2024
Actualitzat a les 9:29h
La setmana passada van iniciar-se les obres de construcció del nou pavellóesportiu de la Roca, ubicat al carrer Josep Segarra, 35, de Mont-roig. Aquesta nova instal·lació es preveu que estigui en funcionament durant els pròximsnoumesos.

Situat a prop de l'escolaMare de Déu de la Roca, aquest nou equipament està pensat per ajudar a descongestionar les activitats del pavellómunicipal i també per donar suport a altresentitats que ho necessitin.

El pavelló, creat per l'estudi Integral Archiconsulting, comptarà amb una pista de minibàsquet, dues pistes de bàdminton i una pista de mini voleibol. També inclourà una àreareservada amb grades a dos nivells, vestidors, magatzem i altres serveis. Les obres també inclouran millores a l'accés des de la carretera de Colldejou.

El pressupost d'aquest projecte ascendeix a 757.303 euros (IVA inclòs), i serà executat per l'empresa Construccions Ferré. Es preveu que el pavelló estigui en funcionament a finalsd'any, oferint servei durant tota la setmana, inclosos els dies festius. Aquesta nova infraestructura contribuirà a gestionar de manera més eficient les activitatsesportives i de lleure del municipi.