1 de 10
ECONOMIA

Busquen més de 1.500 persones per treballar al sector turístic de Tarragona

El pròxim dimarts 20 de febrer firaReus Events acollirà la jornada «Treballa al Turisme»

La jornada Treballa al Turisme se celebrarà el 20 de febrer a firaReus Events. | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 8 de febrer de 2024 a les 10:40 |
La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i la Cambra de Comerç de Reus organitzen la sisena edició de la jornada 'Treballa al Turisme'. Aquesta trobada permet, a les persones interessades a treballar al sector turístic, conèixer una quarantena d'empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps.

La cita tindrà lloc el dimarts 20 de febrer, de 9 a 14 hores, a firaReus Events, coincidint amb TURISMARKET, el primer saló per als professionals de l'hostaleria i el turisme que s'organitza al territori que se celebrarà els dies 19 i 20 de febrer.


Els interessats a participar en la jornada 'Treballa al Turisme' s'han d'inscriure prèviament a través del següent enllaç.
 

"Un esdeveniment plenament consolidat al nostre territori"

Berta Cabré, presidenta de la FEHT, ha explicat que "es tracta d'un esdeveniment ja plenament consolidat al nostre territori, enguany oferim més de 1.500 vacants entre una quarantena d'empreses hoteleres, de càmpings, apartaments, agències de viatges i, també, PortAventura World".


La màxima responsable de l'entitat ha assenyalat que "l'any passat vam batre el rècord de participants amb més de 1.500. És molt satisfactori i un orgull comprovar com tanta gent té interès a treballar al nostre sector".

A més, Cabré ha afegit que "enguany també estem molt contents pel suport en l'organització que hem rebut de la Cambra de Comerç de Reus, una entitat tan important que també suma molt a aquestes jornades".

 

"É un gran punt de trobada per als professionals de l'hostaleria i el turisme"

Per la seva banda, Mario Basora, president de la Cambra de Comerç de Reus, ha afirmat que la jornada "és un gran punt de trobada per als professionals del sector de l'hostaleria i el turisme de la Costa Daurada, amb múltiples ofertes per a treballar i especialitzar-se en diversos àmbits. Turisme i hostaleria són dos pilars imprescindibles del nostre territori, que generen un impacte econòmic molt rellevant".

En aquest sentit, Basora ha afegit que "parlem d'un sector econòmic fonamental i la retenció de talent i una formació de qualitat són essencials per generar noves perspectives de creixement, després d'una meritòria recuperació de la pandèmia de la Covid-19". El president de la Cambra ha recordat que el turisme i l'hostaleria "són uns dels pilars fonamentals de l'economia del país, representant prop del 12% del PIB a Catalunya".

 

Unes 40 empreses presents en la jornada

En la 6a Jornada Treballa al Turisme de la Costa Daurada estaran presents una quarantena d'empreses del sector hoteler, càmpings, apartaments i agències de viatges amb presència per tot el territori, a més de PortAventura World. Totes elles, ofereixen més de 1.500 vacants per completar els seus equips enguany.

Els aspirants tenen l'opció de conèixer les empreses, lliurar els seus currículums, entrevistar-se amb els caps de Recursos Humans, i, també, la possibilitat de poder trobar feina en un sector dinàmic, innovador i en constant canvi i creixement.

Aquestes jornades estan destinades, tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments.
Participació