1 de 10
SUCCESSOS

Troben a Tarragona un dels fugitius més buscats d'Europa: traficava amb menors

El detingut estava reclamat per les autoritats de Romania com a autor material dels delictes de tràfic d'éssers humans, tràfic de menors

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional. | Europa Press
per TarragonaDigital, Deltebre | 8 de febrer de 2024 a les 11:25 |
Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Deltebre, van detenir el passat 29 de gener a Deltebre un dels fugitius més buscats d'Europa, reclamat per les autoritats romaneses com a autor material dels delictes de tràfic d'éssers humans, tràfic de menors i dos delictes contra les persones.

El 26 de gener els agents van tenir coneixement que a la zona —i des de feina quinze anys— s'hi podria trobar aquest individu, que va ser condemnat pels tribunals de Romania. Durant el període de fuga hauria estat vivint a Deltebre amb una altra identitat i tenia un negoci com a assessor immobiliari sense aixecar sospites.


Un cop arrestat, va passar a disposició del jutjat d'instrucció 5 de Tortosa, que en va decretar l'ingrés a presó a l'espera de formalitzar-se l'ordre europea de detenció i entrega.

Segona ha informat la policia espanyola, en els pròxims mesos havia de prescriure la condemna de deu anys de presó que se li va imposar.
Participació