PortAventura obre la temporada 2024 amb l'objectiu de superar els 5,5 milions de visitants

El parc temàtic de la Costa Daurada va tancar l'any passat amb el seu rècord històric de visitants

El Carnaval de PortAventura s'allargarà fins al pròxim 17 de març.
El Carnaval de PortAventura s'allargarà fins al pròxim 17 de març. | ACN
09 de febrer del 2024
Actualitzat a les 15:47h
PortAventura World ha iniciat aquest divendres 9 de febrer la nova temporada 2024. És l'arrencada més primerenca de la història del parc temàtic, en la que serà la temporada més llarga, ja que la previsió és obrir 307 dies, fins el 6 de gener del 2025. Per segon any consecutiu, es dona el tret de sortida amb la celebració del Carnaval.

La tematització durarà fins el 17 de març i hi haurà espectacles especials inspirats en els carnavals de Brasil i Venècia.
 

Record de visitants durant la temporada del 2023

Per altra banda, PortAventura World va tancar la temporada del 2023 amb rècord de visitants. Se'n van registrar 5,5 milions, per sobre els 5,1 milions del 2022, així com una ocupació hotelera del 83%, segons ha anunciat aquest divendres el director general del parc temàtic, David García.

"Aquest 2024 ens proposem superar els nostres registres. Per això, obrirem més dies que mai, avançarem l'hora d'obertura a les 10 del matí, hem creat nous productes com l'obertura anticipada i exclusiva per als clients dels nostres hotels, presentarem nous espectacles i expandirem el Dreams Village", ha explicat David García.