Les pèrgoles del Mercat Central de Reus ja tindrien una nova ubicació a on traslladar-se

La infraestructura original es convertirà en un refugi climàtic a la zona sud de la ciutat

Les pèrgoles del Mercat Central de Reus es van començar el setembre de 2023
Les pèrgoles del Mercat Central de Reus es van començar el setembre de 2023 | TarragonaDigital
13 de febrer del 2024
Actualitzat a les 11:14h
Les pèrgoles que abans es trobaven davant del Mercat Central de Reus, on s'havien instal·lat l'any 1991, es van començar a retirar el passat mes de setembre. Un pas necessari perquè les obres a l'equipament hauran de generar una nova terrassa exterior elevada on s'ubicaven aquestes. La voluntat de l'Ajuntament era convertir l'espai en un refugi climàtic i, per tant, es va assegurar que les estructures es reubicarien en un altre indret de la ciutat.

Així, s'hauria estat estudiant un projecte més ampli perquè les mateixes pèrgoles puguin esdevenir aquest nou espai climàtic. Segons ha informat Reusdigital.cat, la decisió actual del Govern local seria traslladar-les al parc de Mas Iglesias. Tot plegat se suma als nombrosos projectes de transformació de la zona sud.

Es tracta d'una zona, de fet, on el consistori ja està treballant per millorar el seu mobiliari urbà i les condicions de tot l'espai. Per exemple, el passat 4 de febrer es va inaugurar la remodelació del Roserar de Joaquima Gallisà al mateix entorn.