El Temporada del Vendrell estrena la programació de 2024 amb «La Festa»

Aquest divendres 16 de febrer, el Teatre Àngel Guimerà acull la representació d'aquesta coproducció entre el Temporada, el TNC i Teatres en Xarxa

Imatge promocional de l'obra La Festa, que es podrà veure aquest divendres al Teatre Àngel Guimerà.
Imatge promocional de l'obra La Festa, que es podrà veure aquest divendres al Teatre Àngel Guimerà. | Cedida
13 de febrer del 2024
Actualitzat a les 16:13h
La nova programació 2024 del Temporada del Vendrell comença aquest divendres 16 de febrer amb 'La Festa', una coproducció del Temporada amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i Teatres en Xarxa. La cita serà al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) a les 20 hores, amb un aforament limitat a 250 espectadors, ja que els assistents tindran auriculars per a viure més intensament l'escenificació de l'obra.

Adreçada a un públic adolescent, 'La Festa' ens endinsa a l'interior de les habitacions de sis adolescents amb el seu desordre físic i vital. Els joves seran testimonis privilegiats de les seves confessions més íntimes, del relat de les seves primeres experiències sexo afectives, de les seves pors i els seus desigs. De mica en mica i des de la intimitat de les seves habitacions, aniran desgranant les seves experiències.

'La Festa' planteja situacions complicades entorn de la sexualitat que envolta els adolescents de la nostra societat i com ells mateixos les encaren i les processen. Però després d'unes experiències complicades, "Com és la festa que desitgem?", es pregunten els protagonistes.
 

Entrades per a la nova programació ja a la venda

La programació d'enguany segueix oferint funcions accessibles en quatre dels espectacles, i un d'ells és 'La Festa', en què es comptarà amb servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars.

Es manté activa també la promoció 'Temporada 3.0', pensada per a persones joves d'entre 15 i 30 anys, empadronades al Vendrell, que podran obtenir les entrades per 3 euros (al web del Temporada podran aplicar el codi promocional T3).

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a través del web www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC, tots els divendres no festius, de 10 a 13 hores, o bé a taquilla, una hora abans de la representació.