Música i circ de «N'importe Quoi» per tancar la temporada teatral del Morell

L'espectacle ha estat guardonat amb el Premi al Millor Espectacle al Festival Internacional de Gijón

La temporada teatral al Morell s'acomiada aquest cap de setmana amb música i circ.
La temporada teatral al Morell s'acomiada aquest cap de setmana amb música i circ. | TarragonaDigital
18 de març del 2024
Actualitzat a les 12:45h
Aquest dissabte 23, a les 19.00hores, el TeatreAuditori del Morell acollirà l'última proposta de la temporada amb una combinació de música i circ. L'espectacle, apte per a tots els públics, ha estat guardonat amb el Premi al MillorEspectacle al Festival Internacional de Gijón.

N'importe Quoi, de Leandre Clow, posa punt final a la temporadateatral del Morell amb una fusió de música, circ i misteri. Sense paraules, sense límits i sense ordre, tot és possible, com descriu l'autor. Al carrer, les claus cauen com la pluja mentre cinc pallassos toquen el timbre. L'escenari es transforma en un lloc d'intimitat, humor i poesia, on les portes obertes ballen al ritme de l'absurd i les rialles.

Amb la direccióartística de Leandre Ribera, els cinc clowns protagonistes, interpretats per Andreu Sans, Cristina Solé, Laura Miralbés, Leandre Ribera i Pere Hosta, captiven l'atenció del públic amb una experiència única.

Les entradesanticipades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a l'oficina del CentreCultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, o enlínia a la plataformaelmorell.koobin.cat. A la taquilla, una hora abans de l'espectacle, les entrades tindran un cost de 12 euros. Els menors de 18 anys poden gaudir de l'espectacle a un preuespecial de 5 euros.

Amb N'importe Quoi, es tanca una temporada2024 que ha apostat per una varietat d'expressionsartístiques, des del teatre a la música en directe, passant pel circ. Un esdeveniment que posa de manifest l'interès del Morell per la cultura i que culminarà amb el 9è PrimaverArt, una mostra d'arts escèniques al carrer.