El Centre Cívic de Bonavista acull una nova edició del cicle de cinema Crispetes

La programació, que comença aquest divendres 22 de març, inclou la projecció de tres pel·lícules per a públic familiar

Les projeccions es faran al Centre Cívic de Bonavista.
Les projeccions es faran al Centre Cívic de Bonavista. | Adrià Costa
19 de març del 2024
Actualitzat a les 14:23h
Aquest divendres 22 de març comença la tercera edició del cicle de cinema familiar Crispetes al Centre Cívic de Bonavista, a Tarragona. La cita, que canvia d'horari, serà els divendres 22 de març, 19 d'abril i 17 de maig, a les 17.30 hores, a la sala d'actes de l'equipament i amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

Les tres pel·lícules són per a públic familiar i en català. Aquesta programació s'emmarca en el projecte Edunautes en el qual col·labora la Xarxa de Centres Cívics per fomentar els aprenentatges invisibles dels infants en les activitats de lleure familiar.
 

Les pel·lícules que es podran veure en el marc del cicle Crispetes

La primera projecció, aquest 22 de març, serà la pel·lícula 'Tabho i el cas del rinoceront', on el desig de ser detectiu del jove Tabho, es farà realitat per investigar el brusc assassinat d'un rinoceront en un parc natural.

En el marc d'aquest cicle de cinema familiar, el 19 d'abril es podrà veure 'Mavka, guardiana del bosc'. En un món fantàstic i encantat la presència humana farà enfrontar entre l'amor i el seu deure a la Mavka, la seva guardiana.

Finalment, el 17 de maig, es tancarà el cicle Crispetes amb 'La nova joguina'. D'entre tot un magatzem de joguines, el nen escull el vigilant nocturn i així és com viurà aventures d'allò més inesperades.