1 de 10

La primera jornada del Concurs de Castells de Torredembarra canvia d'escenari

Les previsions climatològiques han decidit l'organització de traslladar la diada de la plaça del Castell al Pavelló Sant Jordi

per Antonio Ramos Llauradó, 24 de setembre de 2022 a les 17:55 |

La primera de les tres jornades del Concurs de Castells, que se celebrarà aquest diumenge 25 de setembre, a Torredembarra, canvia d'escenari a causa de les previsions climatològiques. Així, per garantir la celebració de la diada castellera, l'organització ha decidit traslladar la jornada de plaça del Castell, indret previst inicialment, al Pavelló Sant Jordi del municipi torrenc, ubicat al carrer de la Rosella.

 

[tweet]1573686585803112448[/tweet]

 

L'horari de celebració es manté i començarà a les deu del matí. En un comunicat, l'organització ha explicat que malgrat aquest canvi d'ubicació, la primera jornada del Concurs de Castells es podrà celebrar amb normalitat i es podrà seguir en directe dins el Pavelló Sant Jordi o per televisió, a través de TAC12 i La Xarxa, així com per 'streaming' a través de la web del Concurs.

 

No serà la primera vegada que la jornada de dissabte se celebra al Pavelló Sant Jordi

Cal recordar que el Pavelló Sant Jordi ja ha acollit una jornada del Concurs de Torredembarra. Concretament, va ser l’any 2016, quan es va prendre la decisió de traslladar allí la diada castellera a causa de les previsions meteorològiques incertes.

 

En aquest sentit, la primera edició del Concurs de Torredembarra, la de l’any 2014, ja es va haver de suspendre a la meitat de la tercera ronda a causa de la pluja, i només el 2018 es va poder celebrar de manera completa a la plaça del Castell.

Participació