1 de 10

Accident aeri a la Conca de Barberà: ha perdut altura i ha acabat estavellant-se

El mateix pilot, que presenta greus ferides a les cames, ha trucat al 112

per Blai Melgar | Catalunya Diari, 8 d'octubre de 2022 a les 15:25 |

Matinal de successos a les comarques tarragonines. Un home ha resultat ferit greu aquest dissabte, 8 d'octubre, després d'haver-se estavellat amb el seu paramotor a la zona del barranc de la Teuleria, al terme municipal de Passanant i Belltall, a la Conca de Barberà. 

El paramotor, una espècie de parapent amb motor incorporat, ha perdut altura per causes que es desconeixen i s'ha acabat estavellant. A causa del xoc, el seu pilot ha resultat ferit greu. 

[tweet]1578722514028486656[/tweet]

Ha estat ell qui ha trucat el 112 i fins al punt del succés s'hi han personat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'home ha estat evacuat ràpidament a un hospital, amb un pronòstic de ferit greu. A hores d'ara es desconeix quin és el seu estat. 

Segons explica El Caso, el pilot del paramotor presentava ferides de diversa gravetat a les cames, amb fractures de consideració. Tot i això, s'explica que no es pateix per la seva vida. 

Cal destacar que el rescat no ha estat dificultós, ja que l'home s'ha estavellat en una zona de fàcil accés. Ara caldrà escalrir les causes del succés, i si es tracta d'un error humà o d'un error tècnic de l'aparell. 

Greu xoc a l'AP-7, a Amposta

No és l'únic succés greu del dia al Camp de Tarragona. A la una del migdia, hi ha hagut un greu accident múltiple a l'AP-7, a l'altura d'Amposta. 

Els Bombers de la Generalitat treballen a hores d'ara en un xoc múltiple que s'ha produït al quilòmetre 326 de l'AP-7 i que provoca que a hores d'ara la carretera estigui completament tallada. 

Hi ha implicats un camió, que ha bolcat al lateral de la via, i 4 cotxes. Els Bombers treballen a hores d'ara per a excarcerar dues persones que han quedat atrapades a dins dels vehicles implicats en el xoc. 
 

Participació