1 de 10

Raquel López, nova inspectora cap de la Policia de Cambrils: primera dona en el càrrec

Compta amb una dilatada trajectòria de 22 anys, desenvolupant les seves funcions a Salou, Valls, Mont-roig del Camp i Montblanc

per Antonio Ramos Llauradó, 3 de gener de 2023 a les 17:25 |

Des del passat 1 de desembre, Raquel López és la Inspectora Cap de la Policia Local de Cambrils. Segons ha explicat el consistori cambrilenc, López compta amb una dilatada trajectòria professional de 22 anys de servei, un fet que li aporta «el coneixement, l'experiència i la solvència» per comandar i dirigir la seguretat del municipi de la Costa Daurada.

 

Amb el nomenament, López es converteix en la primera dona al capdavant de la Policia Local de Cambrils i en l'única Inspectora Cap de totes les comarques tarragonines. Abans d'arribar a Cambrils, ha desenvolupat funcions a Salou, Valls, Mont-roig del Camp i Montblanc, municipi en el qual ha estat la Cap de Policia durant quatre anys i mig.

 

Raquel López és diplomada en Pedagogia i graduada en Dret, especialitzada en Dret Públic. També és professora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, on imparteix formació sobre lideratge i tècniques policials.

Participació