Bitllets de tren a menys de 20 euros per anar des de Tarragona a Saragossa i Madrid

Ouigo ofereix aquest dimarts i dimecres tiquets al preu de 9, 15 i 19 euros en el 90% dels seus trajectes

09 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:47h

Ouigo, un dels operadors ferroviaris d'alta velocitat a Espanya, ha anunciat que aquest dimarts i dimecres posarà a la venda bitllets per a viatjar des de l'Estació del Camp de Tarragona fins a Saragossa i Madrid. En aquest sentit, durant aquests dos dies, es podran comprar tiquets a 9, 15 i 19 euros en el 90% dels viatges.

 

Segons ha explicat la companyia en un comunicat, els clients podran accedir a la promoció entre les nou del matí del 10 de gener fins a les 23.59 hores del dimecres 11 de gener. Els bitllets es poden adquirir a través de la pàgina web d'Ouigo i també a través de l'aplicació mòbil de l'operador d'alta velocitat.

 

Les tarifes de 9, 15 i 19 euros són per als bitllets per a viatgers adults, ja que la companyia manté el preu únic de 5 euros per a nens i nenes d'entre 4 i 13 anys i la tarifa gratuïta per a infants de fins a 3 anys si viatgen en braços d'un adult.

 

«Volem ajudar els nostres clients a superar la pujada de gener i que continuïn viatjant en alta velocitat»

Federico Pareja, director comercial i de màrqueting d'Ouigo España, ha assegurat que «amb aquesta oferta just després de les festes de Nadal volem ajudar els nostres viatgers a superar la pujada de gener i que continuïn viatjant en alta velocitat durant el 2023 sense penalitzar la seva butxaca».

 

Cal recordar que Ouigo va començar a operar a Espanya el maig del 2021 amb la línia entre Madrid i Barcelona, passant per Saragossa i Tarragona, i des de llavors, sumat a l'inici d'operacions a València el mes d'octubre passat, la companyia ha transportat a més de 4,35 milions de viatgers.