El pessebre de sorra de la Pineda ja és història: prop de 30.000 visitants

Es van instal·lar a principis de desembre i aquest dimecres ha estat destruït

11 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:43h

El pessebre de sorra de la platja de la Pineda ja és història. Durant aquest dimecres al matí, s'han dut a terme els treballs de destrucció del grup escultòric que es va instal·lar el passat 8 de desembre al Parc del Pinar del Perruquet del nucli marítim del municipi de la Costa Daurada. Segons ha explicat l'Ajuntament de Vila-seca en un comunicat, enguany ha estat visitat per gairebé 30.000 persones.

 

Diversos artistes arribats d'arreu d'Europa van confeccionar un conjunt escultòric que ha ocupat gairebé 200 metres quadrats, fent un homenatge a la història de l'art, a través de les seves etapes més representatives. En total s'han fet servir 400 tones de sorra per a la construcció de les diferents escultures.

 

Una gran afluència de públic

La regidora de Turisme, Cristina Cid, ha recordat que aquesta 23a edició del pessebre de sorra de la Pineda ha tingut una gran afluència de visitants que, en dies punta, han produït cues de més d’una cinquantena de persones. En total, prop de 30.000 visitants s'han acostat al conjunt escultòric instal·lat al Parc del Pinar del Perruquet.

 

Cristina Cid ha assenyalat que «fem un balanç molt positiu del pessebre de sorra de la Pineda, ja que accions com aquestes ens ajuden a posicionar-nos com a destinació de 365 dies, rebent visitants del nostre territori i de tot Catalunya, molt dels quals pernocten a la Pineda o en municipis propers».