El lladre de 18 anys amb 18 robatoris, 11 antecedents i un cotxe robat a Cambrils

El jove, sense permís de conduir, va tenir un accident amb el cotxe robat i el va abandonar

17 de gener del 2023

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un jove lladre, però molt prolífic, a Cambrils. Els fets van tenir lloc el dissabte 14 de gener, quan pels volts de les nou del matí els agents van ser alertats perquè una persona estava causant danys a diversos vehicles de l'aparcament de l'estació de trens de Cambrils, a l'avinguda Charles Darwing.

 

Quan els Mossos d'Esquadra es van personar al lloc dels fets, van comprovar com havien robat en 18 turismes, ja que tenien els vidres trencats i els interiors remenats. Mentre estaven gestionant aquesta incidència, els policies van rebre un nou avís sobre una persona que estava intentant trencar amb una pedra el cadenat d'un patinet elèctric aparcat en una zona molt pròxima al lloc dels fets.

 

La col·laboració ciutadana va ajudar la policia, ja que gràcies a testimonis van poder obtenir una descripció del sospitós. Gràcies a això, el van poder localitzar i sorprendre 'in fraganti' quan estava cometent aquest delicte.

 

Objectes preparats per fugir amb el tren

Els Mossos d'Esquadra van demanar reforços i una altra patrulla es va desplegar a la zona de l'estació. Allí van veure que el jove lladre havia deixat diverses bosses i motxilles amb tots els objectes robats per emportar-se'ls amb tren. També hi havia una bicicleta valorada en 1.000 euros i un petit monopatí elèctric.

 

A banda, durant l'escorcoll li van trobar diners en efectiu, petit material electrònic, així com un trencavidres i uns guants de treball. Tanmateix el jove es negava a identificar-se, i per això els Mossos el van acabar detenint.

 

També havia robat un cotxe

Més tard, els Mossos d'Esquadra van comprovar com el jove detingut era la mateixa persona que hores abans havia fugit amb una bicileta i un monopatí elèctric, després d'haver tingut un accident amb un cotxe robat. Tampoc tenia carnet de conduir i el noi va abandonar el vehicle a l'avinguda del Nou Cambrils.

 

Amb només 18 anys, el jove acumula ja 11 antecedents policials, però després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, va ser deixat en llibertat amb càrrecs.

 

Els mossos continuen fent gestions amb alguns dels objectes recuperats al detingut i que encara no s’han pogut retornar perquè no s’han localitzat els seus legítims propietaris.