MSC Creuers farà 26 escales al Port de Tarragona durant l'any 2023

L'acord entre Tarragona Cruise Port i la naviliera s'ha tancat en el marc de FITUR

20 de gener del 2023

Tarragona Cruise Port ha presentat avui a FITUR la ciutat de Tarragona com a excel·lent destinació a la Mediterrània. En el marc de la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid fins diumenge, també s'ha anunciat l’acord amb la naviliera MSC Creuers per a la realització de 26 escales del creuer MSC Magnifica al Port de Tarragona durant la temporada 2023.

 

Amb aquest acord, Tarragona es converteix en la ciutat d'embarcament de creuers amb les escales que farà l’MSC Magnifica durant la temporada 2023. Aquest creuer farà l’itinerari de 7 nits pel Mediterrani Occidental des del Port de Tarragona, amb escales a Toulon (França), Gènova, Civitavecchia/Roma, Livorno/Pisa (Itàlia), i València.

 

Segona temporada d'MSC Creuers al Port de Tarragona

La temporada passada va ser la primera que MSC Creuers va portar un creuer a Tarragona, amb un total de 8 escales del MSC Bellissima. La temporada de la companyia a les aigües de Tarragona va anar des del mes de juliol a l’octubre, portant, aproximadament, uns 38.000 passatgers, dels quals 8.200 van embarcar o desembarcar al Port de Tarragona.

 

La previsió pel 2023 és aproximadament doblar les xifres obtingudes durant el 2022 ja que el vaixell que s’utilitzarà en aquesta nova temporada té menys capacitat de passatgers que el MSC Bellissima, però s’hi realitzaran el triple d’escales.

 

Fernando Pacheco, director General de MSC Creuers a Espanya, ha explicat que «estem molt contents d'estar avui aquí, anunciant el Port de Tarragona com a nou port d'embarcament de MSC Creuers, sent l'única naviliera que ho ofereix amb regularitat. Amb aquesta col·laboració oferirem 26 escales durant el 2023, que permetran que més de 60.000 turistes nacionals i internacionals puguin descobrir de manera sostenible la ciutat de Tarragona».

 

Per a Pacheco, aquesta nova ruta forma part de l'aposta de MSC Creuers pels ports espanyols, una estratègia que hem implementat amb molta força durant l'any 2022 i que els ha donat grans resultats. «Moments com el d'avui són en part gràcies a totes les institucions i col·laboradors que ens ajuden a arribar a aquests objectius», ha dit.