El Reus i el Calafell, cara i creu a l’estrena de la Champions

Els ganxets comencen amb bon peu i s’imposen al Saint Omer mentre que els calafellencs no poden donar la sorpresa contra el Benfica

26 de gener del 2023

Una de freda i una de calenta a la primera jornada de la WSE Champions League d’hoquei patins. El Reus Deportiu Virginias representa la nota positiva després de la victòria (4-2) davant el Saint Omer de França mentre que el Calafell ha estat la nota negativa. Els homes dirigits per Ferran López han perdut a la pista del Benfica (5-3) i no han pogut donar la sorpresa.

El Reus compleix amb el pronòstic

El conjunt del Baix Camp no ha patit per complir amb les previsions i sumar els tres primers punts de la Champions. Marc Julià només tardaria un minut en obrir la llauna després d’internar-se a l’àrea i superar el porter visitant Barbosa. Marçal Cuenca empataria poc després, en el minut 4, sorprenent els presents i situant un incòmode 1 a 1 que duraria fins al minut 7.

Novament Julià veia porteria i anotava el 2 a 1 que no es mouria fins al minut 33 quan Sergi Aragonès transformava un penal. Aragonès repetiria encert un minut després per posar el 4 a 1 que deixava el matx vist per sentència. Pelizzari maquillaria el marcador en el minut 36 però els francesos serien incapaços de veure porteria de nou.

Amb aquest triomf, el Reus comença la fase de grups a la segona posició del grup D amb tres punts. L’Sporting és líder després de guanyar per 3-1 el Barcelos. La pròxima cita europea serà el 9 de febrer a les 21.00 hores.

Dos minuts fatídics condemnen el Calafell

Pel que fa al Calafell, els homes dirigits per Ferran López han perdut a la pista del Benfica per 5 a 3. Els del Baix Penedès han patit un dolent inici i tres gols locals en dos minuts han suposat una llosa molt gran de combatre. El local Pablo Álvarez avançava el Benfica en el minut 7 i Ordoñez i Pinto posaven un dur 3 a 0 en el minut 9.

Humberto aconseguia marcar el primer gol del Calafell a la Champions en el minut 18 però Álvarez tornava a mullar per fer el 4-1 abans del descans. No seria fins al segon temps quan Jordi Ferrer aconseguia el segon gol verd (minut 33) i provocaria un 4 a 2 que es mantindria fins a la recta final. Escala donava esperança en el minut 47 per intentar l’empat sobre la botzina però Di Benedetto ensorrava les il·lusions en el minut 49.

Els verds comencen la Champions ocupant la tercera plaça del grup A. La pròxima cita a Europa serà el 9 de febrer a les 20.30 hores rebent l’Oliveirense al Pavelló Joan Ortoll.