El Doctor Joan Cornet fa el salt a la política i serà candidat a Calafell

El que va ser president de Metges de Catalunya a Tarragona es presenta amb Convergents-Ara Pacte Local

31 de gener del 2023

Convergents-Ara Pacte Local ha presentat aquest dilluns 30 de gener el seu candidat a l'alcaldia de Calafell. Es tracta del Doctor Joan Cornet, que des del 1989 forma part de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Calafell. També va ser president de Metges de Catalunya a la demarcació de Tarragona durant setze anys.

 

Cornet ha decidit fer el salt a la política encapçalant la llista que presentaran Convergents i Ara Pacte Local. Durant la seva presentació, el candidat ha exposat la seva visió sobre quines han de ser les polítiques prioritàries al municipi. Eliminar els barracons a les escoles, recuperar la sorra de les platges, no apujar els impostos o millorar l'assistència medica són algunes de les iniciatives.

 

Des del partit destaquen la gran coneixença del Doctor Cornet de les problemàtiques dels veïns del municipi per la seva tasca a l'ABS. Per això, creuen que es tracta d'un «gran actiu que posa al centre de l'actuació política la millora de la qualitat de vida dels veïns».

 

A l'acte de Calafell hi han estat presents el president de Convergents, Germà Gordó, i la secretària general, Teresa Pitarch. Gordó ha elogiat «el compromís cívic del Doctor Cornet per encapçalar el projecte» i li ha promès tot el suport. Convergents i Ara Pacte Local ja han anunciat també candidats a municipis com el Vendrell o Sant Jaume dels Domenys.