1 de 10

El Carnaval de l'Hospitalet de l’Infant recuperarà el format habitual

Se celebrarà els dies 17, 18 i 22 de febrer, amb una quinzena d'actes programats

per Antonio Ramos Llauradó, 3 de febrer de 2023 a les 11:40 |

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant han organitzat una quinzena d'actes per celebrar el Carnaval, amb la col·laboració de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l’Escola Mestral, el grup de teatre Quo Vadis, la banda municipal de música Clau de Vent i el Ball de Diables de l'Hospitalet de l’Infant.

 

Els actes estan adreçats a tots els públics i tindran lloc els dies 17,18 i 22 de febrer. El regidor de Festes, Diego García, ha destacat aquells actes adreçats especialment als més petits, que tindran lloc el divendres 17 de febrer a la Plaça Catalunya, com la batalla de confeti amb animació i el berenar i actuació d’aquesta xaranga i del DJ Pit i la cercavila pels carrers del poble amb la xaranga Estrella Band.

 

L'endemà, 18 de febrer, s'ha programat la concentració a la Casa de la Vila amb la xaranga Tokikash; la rua, amb unes 200 persones apuntades; el sopar al poliesportiu; i el ball amb l’orquestra Centauro La Grupestra, amb entrada gratuïta sense el sopar. El mateix dissabte, ja de matinada, es lliuraran els premis del concurs de disfresses i hi haurà una festa jove amb el DJ Óscar Sánchez.

 

La festa continuarà el dimecres 22 de febrer, amb la vetlla de Sa Majestat Carnestoltes, a càrrec del grup de teatre Quo Vadis, la rua mortuòria amb la banda municipal de música Clau de Vent i la festa de comiat amb refrigeri a la Plaça Catalunya, on actuarà el Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant.

 

«Enguany podrem tornar a gaudir plenament del Carnaval a l’Hospitalet de l’Infant amb un programa d’actes ampli, com el que teníem abans de la pandèmia de la Covid-19, sense les restriccions dels darrers anys», ha afirmat el regidor de Festes, Diego García.

Participació