El Carnaval del Morell recupera el format tradicional de tots els actes

Se celebrarà del 17 al 19 de febrer i inclou la rua, el sopar de Carnaval, música i la festa del confeti

06 de febrer del 2023

El Morell tornarà a gaudir del Carnaval els dies 17, 18 i 19 de febrer. Després de dos anys sense poder celebrar amb normalitat els actes vinculats a aquesta celebració, enguany la regidoria de Cultura i Festes del consistori morellenc recupera tota l’activitat en el format habitual, com es va fer el passat 2020: la petita gran festa de divendres, la rua i el ball de dissabte i la festa del confeti, diumenge.

 

Tot plegat, plasmat en un cartell dissenyat per Paula Asensio, alumna de quart curs d’ESO d’Educació Visual i Plàstica de l’INS El Morell. Les activitats programades es poden consultar en el següent enllaç.

 

Els actes del Carnaval del Morell

Així, els actes començaran el divendres 17 de febrer, a les tres de la tarda, amb la rua de la canalla, amb l’alumnat de la Llar d'Infants Dolça del Morell i de l'escola Ventura Gassol. A continuació, hi haurà un berenar i una petita gran festa de Carnaval al pavelló municipal, amb l'animació infantil 'Quin sarau', a càrrec del grup Xarop de Canya.

 

L'endemà, dissabte 18 de febrer, serà el moment de lluïment de totes les comparses i carrosses amb la Rua de Carnaval, que arrencarà a les 18.30 hores des de la Rambla Joan Maragall. En acabar, discurs de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i entrega del premi a la millor carrossa. A les 21 hores tindrà lloc el tradicional sopar de Carnaval al pavelló municipal, per al qual es poden recollir els tiquets al Centre Cultural fins dimecres 15 de febrer.

 

La festa de dissabte es clourà amb el discurs de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i lliurament de les Escombres de Carnaval, a les 22 hores, i en acabar, a partir de les 22.30 hores, tindrà lloc la revetlla amb els DJ Marc C. Griso i Pol Bertran, amb música i gresca fins a la matinada.

 

La celebració del Carnaval del morell es tancarà diumenge 19 de febrer, a les 17 hores i a la plaça de la Font, amb festa del confeti, el 'Kids Dance Show' i la crema del Rei Carnestoltes.