1 de 10

Les noves plaques d'edificis històrics de Tarragona no han durat ni una setmana

Han aparegut malmeses aquest dimecres a causa de les pluges caigudes a la ciutat en les darreres hores

per Antonio Ramos Llauradó, 8 de febrer de 2023 a les 17:40 |

La passada setmana, l'Ajuntament de Tarragona presentava les noves plaques informatives d'edificis històrics i de la ruta 'Empremtes del passat'. I no han durat ni una setmana. Després de les pluges caigudes durant la jornada d'ahir, aquest dimecres han aparegut malmeses i, davant això, el Museu d'Història de Tarragona ha anunciat que s'han retirat tots aquells panells en mal estat.

 

[tweet]1623322592873422848[/tweet]

 

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha mostrat la seva preocupació per la incidència i ha assenyalat que «és inadmissible que això passi amb un producte acabat de fabricar, per la qual cosa ja hem sol·licitat a l'empresa responsable que restitueixi les plaques com inicialment estaven previstes al més aviat possible».

 

Des del PSC s'ha carregat contra el govern municipal de Tarragona per la gestió d'aquesta qüestió. En aquest sentit, Guillermo García, assessor dels socialistes al consistori tarragoní, ha penjat una piulada a la xarxa social Twitter, en què ha titllat la situació de «nyap» i «desastre».

 

«Demanem disculpes per les molèsties que hagi pogut ocasionar»

Pinedo ha assenyalat que «tot apunta que el deteriorament de les plaques és conseqüència de la pluja d'aquesta nit i la humitat, però en tot cas hem obert una investigació i ja estem parlant amb l'empresa per resoldre aquest problema». El conseller ha anunciat que «exigirem les responsabilitats que faci falta, però de moment demanem disculpes per les molèsties que hagi pogut ocasionar».

 

[tweet]1623330656838160384[/tweet]

 

Finalment, Pinedo ha assegurat que «això que ha passat no està a l'altura de la ciutat», alhora que ha lamentat que «personalment és força frustrant veure com després de tanta feina, les coses es posen en contra».

Participació