Jornada d'or a l'OK Lliga: el Reus Deportiu i el Calafell remunten i guanyen

Els ganxets s'imposen a la pista del Vilafranca i els calafellencs deixen els tres punts a casa davant el Girona

El Reus ha aconseguit remuntar el partit.
El Reus ha aconseguit remuntar el partit. | TarragonaDigital
12 de febrer del 2023
Actualitzat el 15 de febrer a les 17:00h

Excel·lent jornada d’OK Lliga la d’aquest diumenge després de la doble victòria del Reus Deportiu Virginias i el Club Patí Calafell. Els roig-i-negres han guanyat (2-3) a la pista del Vilafranca i defensen amb èxit la tercera plaça del torneig. Els verds també guanyen(4-1) al Girona i aprofiten l’ensopegada del Noia per situar-se quart a dos punts dels de Sant Sadurní.

El Reus compleix a la pista del cuer

Els homes dirigits per Jordi Garcia han complert amb els pronòstics i ha sumat els tres punts a la pista del Vilafranca. Els penedesencs, cuers de la lliga i que només han sumat un punt de 54 possibles, han donat la sorpresa avançant-se al marcador amb un gol de Pablo del Río. L’exroig-i-negre, amb els dos equips amb un home menys, avançava el Vilafranca en el minut 15.

El Reus ha hagut d’esperar fins al minut 37 per poder empatar després d’un encontre molt travat. Joan Salvat superava Fernández i situava un empat que es trencaria poc després amb l’1 a 2 de Compagno en el minut 38. Una targeta blava a Villares provocava una directa que transformava Diego Rojas en el minut 42 per encarrilar el triomf.

Ribas donava emoció a l’encontre en el minut 43 però no arribaria cap diana més, tot i que del Rio tenia una directa en el darrer minut. Aquest triomf deixa el Reus a la tercera plaça amb 39 punts. La pròxima cita serà dissabte vinent a les 21.00 hores rebent el Deportivo Liceo al Palau d’Esports.

El Calafell remunta davant el Girona

El gran beneficiat de la jornada ha estat un Calafell que ascendeix a la quarta plaça i es distancia a dos del Noia, ara cinquè. Els homes dirigits per Ferran López han guanyat per 4-1 al Girona en un duel on ha tocat remuntar per endur-se la dotzena victòria de la campanya. El gironí Ramon Contreras avançava el seu equip en el minut 7 després de superar en l’u contra u a Gerard Camps.

Els calafellencs reaccionarien ràpidament i Sergio Miras posava l’empat en el minut 9 després de transformar un penal. S’hauria d’esperar al segon temps per veure com el Calafell capgirava l’electrònic gràcies a Martí Casas amb un triplet. El pitxitxi feia el 2-1 en el minut 26 rematant al segon pal, feia el tercer en el minut 30 i sentenciava amb el 4-1 en el minut 33.

L’empat del Noia davant el Liceo provoca que el triomf del Calafell situï els verds a la quarta plaça amb 39 punts, dos més que els de Sant Sadurní. Diumenge vinent a les 12.15 hores, pròxima cita visitant la pista de l’Arenys de Munt.