Tots els actes del «Carnaval de colors» del Vendrell

Es mantenen els actes habituals, tot i que alguns emplaçaments i el recorregut de la rua canviaran

13 de febrer del 2023

El Vendrell celebra aquesta setmana la festa del Carnaval, amb diferents actes que recuperaran tota l'esplendor després de la pandèmia. Enguany, l'Ajuntament ha batejat la festa amb el nom «un Carnaval de colors». Els principals canvis seran en el recorregut de la rua del divendres i en l'emplaçament del Carnaval infantil del dijous.

 

Programa del Carnaval del Vendrell 2023

—Dijous 16 de febrer, a les 17.30 hores al carrer de les Quatre Fonts. Carnaval infantil amb xocolatada, concert de l'Eriçó Punxegut i el discurs del Rei Carnestoltes. Aquest últim acte anirà a càrrec del Grup de Teatre Inestable del Vendrell. 

—Divendres 17 de febrer, a les 18.30 hores. Rua de Carnaval pels carrers de la vila, amb sortida del carrer de les Flors. Guillem Estadella farà la presentació dels participants a la carretera de Sant Vicenç.

La rua sortirà del carrer de les Flors en direcció a l'avinguda del Camp d'Esports i l'avinguda del Baix Penedès. De la carretera de Sant Vicenç anirà cap al carrer del Tancat de la Plana a través del carrer Transversal. Després baixarà pel carrer Roquetes, l'avinguda de Catalunya, el carrer de Sant Jordi i l'avinguda de la riera de la Bisbal.

L'entrada al centre es farà pel carrer de les Quatre Fonts, per anar cap al carrer Muralla, la plaça Nova, carrer dels Cafès i carrer Prat de la Riba. El final serà a la Rambla.

—Divendres 17 de febrer, a les 23.00 hores a la carpa de l'aparcament del carrer Colom. Farrastoltes 2023, organitzat pel Club d'Esports Vendrell i Farrastoltes.

—Dissabte 18 de febrer, a les 17.00 hores a l'aparcament del carrer Colom. Ball infantil de disfresses, organitzat pel Club d'Esports Vendrell i Farrastoltes.

—Dissabte 18 de febrer, a les 17.30 hores al carrer Garrafó de Coma-ruga. Ball de Carnaval de l'Esplai de Gent Gran de Coma-ruga.

—Dissabte 18 de febrer, a les 21.00 hores al carrer de Sant Jordi. Festa de Carnaval de la Lira Vendrellenca.

—Diumenge 19 de febrer, a les 18.00 hores al carrer de Sant Jordi. Festa Infantil de Carnestoltes de la Lira Vendrellenca.

—Dilluns 20 de febrer, a les 20.30 hores al carrer de Sant Jordi. Sopar de Carmanyola de la Lira Vendrellenca.

—Dissabte 25 de febrer, a les 18.00 hores a la plaça del Tívoli. Ball de Carnaval de l'Esplai de Gent Gran del Tívoli.