Novetats sobre el jove detingut per abusar d'una menor al carnaval de Riudecols

Els Mossos d'Esquadra investiguen la presumpta violació, que van passar durant la festa de Carnaval a Riudecols

Vista de part del poble de Riudecols
Vista de part del poble de Riudecols | Ajuntament de Riudecols
03 de març del 2023
Actualitzat a les 12:43h
El petit poble de Riudecols, protagonista en el passat per bones notícies com el sorteig de la Grossa de la Loteria de Nadal, avui ha tornat a concentrar l'actualitat informativa, tot i que per motius totalment oposats.

A primera hora del matí, La Vanguardia ha avançat que els Mossos d'Esquadra estarien investigant la presumpta violació amb penetració d'una menor de 16 anys durant el transcurs del Carnaval de Riudecols.

Els fets van tenir lloc el cap de setmana passat, mentre se celebrava la festa de carnaval al poble. Segons va denunciar la víctima, una menor de Riudecols, un altre menor l'hauria violat. La jove va interposar una denúncia als Mossos d'Esquadra dissabte mateix.

Detingut l'autor de la violació a Riudecols

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dilluns d'aquesta mateixa setmana el presumpte autor dels fets. Es tractaria d'un altre menor i seria l'autor de la presumpta agressió sexual amb penetració a la noia de 16 anys.

L'arrestat ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors per prendre-li declaració. En un inici, el fiscal demanava el seu internament en un centre de menors però finalment, el jutge n'ha acordat la llibertat vigilada com a mesura cautelar fins que se celebri el judici.