1 de 10
Successos

Una noia va a denunciar un abús i es troba l'autor a la comissaria dels Mossos a Reus

La jove era a l'interior del seu vehicle a Reus quan dos nois van pujar al cotxe i li van fer tocaments

El jove compta amb nombrosos antecedents i ha acabat detingut. | TarragonaDigital
per Laia Solanellas, Reus | 6 de març de 2023 a les 09:39 |
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge, 5 de març, un jove com a presumpte autor d'una agressió sexual a Reus, segons ha pogut saber TarragonaDigital. Els fets es remunten pels volts de les set de la tarda, quan una noia estava a l'interior del seu cotxe, aparcat al Camí de Riudoms, i dos joves van entrar-hi.

La noia no havia tancat el vehicle i els dos nois van aprofitar-ho per pujar, un al seient del copilot i l'altre al seient del darrere, i van agredir la jove. Segons va explicar la noia, el noi que va seure al seu costat va ser qui li va fer diversos tocaments

Fugen corrents, però acaba detingut per pegar vianants

Per sort, en el moment dels fets diverses persones estaven passejant a la zona i la noia va poder demanar auxili. En aquell moment, els dos joves van aconseguir fugir corrents del lloc dels fets.


La jove, tot i trobar-se en estat de xoc, va avisar els Mossos d'Esquadra, els quals la van assessorar i la van acompanyar a comissaria perquè interposés una denúncia.

La sorpresa va arribar quan la noia era a la comissaria dels Mossos a Reus. Mentre esperava per fer la seva gestió, una patrulla va arribar amb un jove detingut per haver agredit diversos menors a la via pública, sense motiu aparent. 

Reconeix l'autor de l'agressió a comissaria

Aquests fets van tenir a lloc a la plaça de la Llibertat i quan els Mossos d'Esquadra van comprovar les dades del jove, de 23 anys, van comprovar que tenia ja més d'una desena d'antecedents.


Quan van entrar amb ell a comissaria, la noia que havia estat agredida una hora abans va reconèixer instantàniament el jove: era un dels autors de l'agressió sexual que havia patit.

Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra van detenir el jove com a presumpte autor dels dos fets, les agressions a la via públic i l'abús sexual a la noia, però la investigació es manté oberta per trobar el segon jove implicat en els fets. 
Participació