Explosió mortal: Mor un home en un greu incendi al Vendrell

Un home ha perdut la vida en un incendi aquesta matinada al Vendrell. Una explosió ha originat les flames

Els fets han passat aquesta matinada al Vendrell.
Els fets han passat aquesta matinada al Vendrell. | TarragonaDigital
09 de març del 2023
Actualitzat a les 10:44h
Matinada tràgica al Vendrell. Un home de 92 anys ha estat trobat mort en un greu incendi que ha tingut lloc al número 7 del carrer Jaume Marcé Diu després d'una explosió.

Els serveis d'emergències van rebre un avís a les 23.55 hores que alertava d'una explosió en un edifici. Immediatament es van activar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb tres vehicles d'aigua, un de comandament i una autoescala.
Quan van arribar al lloc dels fets, al Vendrell, van trobar que l'explosió havia originat un greu incendi. L'immoble, de planta baixa i dos pisos, tenia molt fum i els veïns van alertar que potser hi havia una persona a l'interior d'una de les cases.



Mentre els bombers encara treballaven per extingir les flames, una altra unitat va iniciar la recerca de la persona. Va ser al menjador de la primera planta on van trobar l'avi, de 92 anys, sense vida. 

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també va desplaçar quatre unitats en aquest incendi, però només va poder certificar la mort de la persona.

Incendi mortal al Vendrell

Imatge de l'edifici on han tingut lloc els fets. Foto: Marc Guitart



Va ser a les 00.17 hores que els Bombers de la Generalitat van donar per extingit les flames. Diversos veïns, de les plantes 2 i 3, no han pogut passar la nit a casa seva i han estat reallotjades per la Policia Local.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de l'incendi.