L'Aeroport Reus supera les 1.500 operacions el mes de febrer: un 33,2% més

La xifra de vols durant els dos primers mesos de l'any, entre arribades i sortides, se situa en els 2.792

L'Aeroport de Reus arrencarà la nova temporada a finals d'aquest mes de març.
L'Aeroport de Reus arrencarà la nova temporada a finals d'aquest mes de març. | Cedida
TarragonaDigital
13 de març del 2023
Actualitzat a la 13:23h
L'Aeroport de Reus va tancar el mes de febrer efectuant 1.520 operacions, segons les dades que ha publicat Aena aquest dilluns. La xifra suposa un increment del 33,2% respecte al mateix mes de 2019, abans de la pandèmia, i un 34% més en comparació amb l'any passat.

El nombre de vols durant aquests dos primers mesos de l'any, entre arribades i sortides, se situa en els 2.792, un 47,2% més que el 2019 i un 18,9% més que fa un any. En aquest sentit, cal destacar que la temporada de vols encara no ha començat a l'equipament reusenc.

Durant febrer també ha crescut el nombre de passatgers: s'ha arribat als 579 viatgers, un 177% més que l'any passat. Des de l'inici d'any, 970 han passat per l'aeroport reusenc, una xifra que representa el 112,7% més respecte del mateix període de 2022.
 

Una temporada amb grans novetats

La nova temporada de vols a l'Aeroport de Reus arrencarà a finals d'aquest mes de març, amb la posada en marxa de diverses rutes de Ryanair. Durant els mesos d'abril, maig i juny arrencaran totes les rutes —més d'una trentena—, que connectaran la capital del Baix Camp amb diversos països europeus, així com amb Mallorca.

Entre altres companyies, també operaran a Reus Jet2, TUI o Vueling. Precisament, de la mà d'aquesta aerolínia arribarà una de les grans novetats d'enguany: la posada en marxa de la ruta entre Reus i París el pròxim 26 de març.