1 de 10
Méteo

Nou canvi de temps a Tarragona: Avisos activats i màxima precaució

Després de la forta pujada de les temperatures durant el cap de setmana, arriba un nou canvi de temps a Tarragona

Torna el vent a Tarragona, | Europa Press
per TarragonaDigital, Tarragona | 13 de març de 2023 a les 16:13 |
No hi ha dubte que la inusual calor anunciada per aquest cap de setmana es va fer realitat. Els termòmetres van pujar i van arribar a temperatures de rècord per un mes de març. Fins i tot algunes platges de la Costa Daurada van veure com alguns valents es banyaven al mar. Aquesta situació, però, ha tingut les hores comptades.

Durant la tarda de diumenge les temperatures ja van baixar lleugerament i aquest dilluns els termòmetres s'han anat normalitzant, tot i que encara amb un ambient molt suau. La tarda d'aquest dilluns, però, porta un nou canvi de temps.

Avís per fort vent activat a Tarragona

El temps continuarà ben boig. Del fred polar, a la calor gairebé d'estiu, i ara una nova davallada dels termòmetres. A partir de dilluns a la tarda les temperatures baixaran, una situació que es farà més evident dimarts i dimecres.

 
L'arribada d'un front fred desplomarà els termòmetres arreu de Catalunya, entre sis i deu graus menys, tot i que al litoral la baixada no serà tan pronunciada i encara es podrà arribar o superar els 20 graus a la demarcació de Tarragona.

Tanmateix, sí que afectarà de nou el fort vent. Protecció Civil ja ha activat els avisos per fortes ratxes de vent, amb valors superiors als 70 km/h. A la demarcació de Tarragona està previst que el vent afecti la Conca de Barberà, l'Alt Camp, el Baix Penedès, el Tarragonès i el Baix Camp. 
Participació