S'autodelata per accident com a propietari d'un 'centre comercial' de falsificacions a Reus

Els agents anaven de paisà i quan van accedir a l'edifici de tres plantes van trobar-hi un 'centre comercial' de roba i articles il·legals amb 2 treballadors menors

A l'edifici de tres plantes hi havia una gran quantitat d'articles falsificats.
A l'edifici de tres plantes hi havia una gran quantitat d'articles falsificats. | Mossos
14 de març del 2023
Actualitzat a les 9:16h
Els Mossos d'Esquadra van descobrir gairebé per casualitat un 'centre comercial' il·legal a tocar del centre de Reus. Els fets es remunten al passat dissabte, 11 de març, quan uns agents de paisà que patrullaven pel barri de la Muralla de Reus —entre la Riera Miró i la zona dels jutjats— van veure un grup de persones que esperaven davant de la porta d'un edifici.



La policia es va acostar al grup i mentre estaven fent diverses comprovacions una persona va obrir la porta de l'edifici i va convidar a tot el grup a passar a l'interior, patrulla inclosa. Un cop van ser a l'interior de l'edifici, amb uns baixos i dues plantes, es van trobar una gran sorpresa

Un centre comercial de falsificacions a Reus

Es tractava d'una botiga il·legal de tres plantes plenes de prestatgeries fins al sostre amb material preparat per a la seva venda. Roba, bosses de mà, roba esportiva i sabatilles de diferents marques comercials eren els articles que estaven a la venda, tots ells il·legals.

L'home que els havia convidat a passar oferia el material, com si es tractés d'un comerç. Tots els productes que hi havia eren falsificacions i es venien molt per sota del preu de les seves versions originals.

En aquell punt, els agents de paisà van demanar reforços i van poder fer les comprovacions al local. També van descobrir que al 'centre comercial' de les falsificacions hi treballaven dos menors d'edat, sense cap tipus de contracte.

Acaba detingut el propietari del local

Davant d'aquesta situació, la policia va acabar detenint el propietari del local, un home de 44 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial i un delicte contra els drets dels treballadors. 

També es va precintar el local i aquest dilluns, 13 de març, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus van accedir a l'immoble per requisar tot el material. La quantitat d'articles encara es desconeix.

El detingut ja tenia antecedents per delictes contra la propietat industrial i ha passat a disposició judicial.