Teresa Pallarès es compromet a obrir una «oficina exterior» de Redessa si és alcaldessa

La futura alcaldable de Junts per Reus ho ha anunciat durant un acte aquest dimecres al vespre

15 de març del 2023
Actualitzat el 16 de març a les 10:42h
Teresa Pallarès ha protagonitzat un acte preelectoral amb l'exconsellera Victòria Alsina
Teresa Pallarès ha protagonitzat un acte preelectoral amb l'exconsellera Victòria Alsina | Junts per Reus
L'alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès ha anunciat aquest dimecres la primera promesa electoral de la seva candidatura a les municipals. La seva intenció, si és alcaldessa a partir del mes de juny, és obrir "una oficina exterior" de Redessa "dedicada exclusivament a l'atracció d'inversions estrangeres". Segons ha afirmat, buscarà també atraure "talent", a més de "la internacionalització i el reforçament de les relacions comercials amb l'exterior". 

L'anunci l'ha fet durant un acte amb l'exconsellera d'Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat Victòria Alsina. S'ha celebrat al Castell del Cambrer de Reus en format de diàleg entre totes dues. Ha portat per títol Reus, París i Londres. El paper de Reus al món.

Implantació d'empreses internacionals a Reus

L'actual consellera delegada de Redessa i regidora d'Economia i Coneixement i d'Habitatge assegura que a l'empresa municipal reusenca "ja estem fent una tasca proactiva per a la implantació d'empreses internacionals a Reus". Una feina que, darrerament, s'ha vehiculat a través d'Acció i que ha permès establir "contactes amb empreses amb seu a Rússia, als Estats Units, a la Xina, a Portugal, a Xipre o a Ucraïna".

Segons ha exposat, aquesta hipotètica oficina exterior de Redessa se centraria a captar inversions d'empreses tecnològiques i agroalimentàries i de perfil star-up. Són empreses de nova creació a les quals es preveu un alt potencial de creixement pel seu model de negoci i l'ús de tecnologia. Aquesta aposta, ha subratllat Pallarès, va vinculada a la filosofia que Redessa vol mantenir del que havia de ser el Hub Foodtech & Nutrition.