Agredeix tres metges a Tarragona i n'envia un a l'hospital

Un home, amb nombrosos antecedents, ha agredit violentament tres metges a la sortida del centre mèdic a Tarragona

L'home ha estat detingut per l'agressió.
L'home ha estat detingut per l'agressió. | Mossos d'Esquadra
17 de març del 2023
Actualitzat a les 18:31h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 44 anys, a primera hora d'aquesta tarda a Tarragona per agredir tres metges.

Els fets han passat a les 15.15 hores, aproximadament, quan per motius que es desconeixen l'home s'ha acarnissat sobre els tres metges a la sortida del centre mèdic. Les agressions han estat considerables i, fins i tot, un d'ells ha hagut de ser traslladat al centre hospitalari per les ferides que li ha causat.

Envia un dels metges a l'hospital

L'agressió ha tingut lloc al carrer del Cardenal Vidal i Barraquer de Tarragona. Tres metges han sortit del centre de diagnosi que hi ha en aquesta via quan un home els ha començat a agredir sense motiu aparent.

Els Mossos d'Esquadra han acabat detenint l'autor de la brutal agressió. L'home és un vell conegut de la policia, ja que compta amb una desena d'antecedents policials, alguns d'ells també per conductes violentes.

El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores i se l'acusa d'un delicte d'ordre públic, ja que l'agressió ha estat sobre tres metges, és a dir, funcionaris públics.