Podem del Vendrell demana que el Festiuet canviï d'ubicació

Des de l'equip de govern apunten que encara no s'ha decidit l'emplaçament, tot i que la idea és fer-lo a sobre de la sorra

El Festiuet del Vendrell celebrarà una nova edició aquest 2023.
El Festiuet del Vendrell celebrarà una nova edició aquest 2023. | Cedida
20 de març del 2023
Actualitzat a la 13:31h
El grup municipal de Podem al Vendrell ha presentat una proposta de resolució al ple d'aquest dilluns 20 de març demanant que el festival de música Festiuet canviï d'emplaçament respecte a l'any passat. En l'anterior edició, el festival es va fer a la platja de Sant Salvador i va rebre les crítiques de diferents veïns de la zona que reclamaven poder descansar.

Aquest 2023, el festival es farà per tercer cop a les platges del municipi, els dies 3, 4 i 5 d'agost. Tot i que ja s'ha anunciat gairebé tot el cartell i fa temps que les entrades estan a la venda, la ubicació exacta encara és una incògnita. Des de Podem no s'oposen al festival de música, però sí que demanen que es posi en un altre lloc on no causi molèsties.

Des de l'equip de govern, el regidor de Festes, Christian Soriano, ha apuntat a TarragonaDigital que es continua estudiant la millor ubicació pel festival "d'acord amb l'empresa organitzadora i els ajuntaments veïns". Segons Soriano, "totes les possibilitats estan obertes", tot i que ha avançat que la idea és que es mantingui a sobre de la sorra. "És un punt molt important pels organitzadors", ha afirmat.

En aquest sentit, si el Festiuet es fa de nou sobre la platja, l'aval final dependrà de la Generalitat, que és l'administració que té la potestat en aquest àmbit. Soriano ha volgut deixar clar que l'equip de govern manté "l'aposta pel Festiuet". Però la regidora de Platges, Bàrbara Peris, de l'AVP, ja ha expressat que prefereix que el festival no es faci a la sorra.