Final després de 15 anys: Els Grallers de Montblanc anuncien un nou relleu generacional de la colla

A partir de les properes festes de Sant Maties, un grup de joves agafaran les regnes del grup

Imatge actual dels grallers
Imatge actual dels grallers | Grallers de Montblanc
22 de març del 2023
Actualitzat a les 12:21h
Arriba un moment important als Grallers de Montblanc. Segons ha anunciat el mític grup de música tradicional de la capital de la Conca de Barberà a través de les xarxes socials, els actuals integrants de la colla pleguen.

"Ha arribat l'hora de passar el relleu, del canvi generacional. Així doncs, a partir de les properes festes de Sant Maties, un grup de joves agafaran les regnes dels Grallers de Montblanc, aportant nova energia, noves idees i esperem que amb la mateixa o més il·lusió que hi hem posat nosaltres", expliquen.

En aquest sentit, durant més de 15 anys, la colla ha dut a terme projectes importants. "Hhem aconseguit consolidar dos actes destacadíssims dins del programa de Festa Major, com són el concert vermut i el nostre estimadíssim Beu les Bèsties. A més de les matines, les actuacions amb el Seguici Popular, les actuacions per la Setmana Medieval i moltes altres festes i sortides. També ens satisfà enormement deixar com a gran llegat "Plaça Major" el primer disc d'estudi dels Grallers de Montblanc, una fita que crèiem impossible d'aconseguir", exposen des de l'entitat.