Nova baralla a ganivetades a Tarragona: una orella tallada

Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dimarts al carrer d'Apodaca

Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou incident amb arma blanca a Tarragona.
Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou incident amb arma blanca a Tarragona. | TarragonaDigital
04 d'abril del 2023
Actualitzat a les 18:18h
Nou incident amb arma blanca a la ciutat de Tarragona. Segons ha avançat el digital 'El Caso', aquesta passada matinada s'ha produït una baralla entre dos homes que ha acabat amb un d'ells amb una ferida al tòrax i una orella tallada. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir el cas.

Els fets han tingut lloc al carrer d'Apodaca, a la part baixa de la ciutat, minuts després de les cinc de la matinada. Arran dels fets, un dels implicats ha patit ferides per arma blanca que han obligat a traslladar-lo a l'Hospital Joan XXIII. La policia catalana sospita que la baralla s'hauria produït per un conflicte entre els dos homes, relacionats amb el món criminal.

Ara com ara no hi ha cap denúncia presentada ni tampoc cap detingut. En aquest sentit, els dos implicats, d'origen magrebí i amb antecedents, han donat versions contradictòries i no han volgut col·laborar amb els investigadors dels Mossos d'Esquadra.
 

Tres baralles amb arma blanca en menys de deu dies

El d'aquesta passada matinada és el tercer incident amb arma blanca que es produeix a Tarragona en menys de deu dies. Cal recordar que el passat dilluns 27 de març, un home va apunyalar un altre en una baralla al carrer Sant Miquel del Barri del Port.

D'altra banda, la matinada de dissabte, un home va resultar ferit de gravetat després de rebre una ganivetada en un local d'oci nocturn a la zona del Port.