1 de 10

Salou construirà dos nous grans aparcaments dissuasius

Els nous aparcaments de Salou oferiran més de 300 noves places a la capital de la Costa Daurada

Els aparcaments estaran en marxa la temporada turística vinent. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Salou | 13 d'abril de 2023 a les 09:15 |
L'Ajuntament de Salou ha anunciat la construcció de dos nous grans aparcaments dissuasius al municipi. Un cop finalitzats, posaran a la disposició dels visitants més de 300 noves places d'aparcament a la capital de la Costa Daurada.

En aquests moments s'ha tret a licitació les obres per a la creació dels dos nous espais d'aparcament. Un d'ells s'ubicarà al carrer de Joan Fuster i l'altre a l'avinguda Pompeu Fabra, i les empreses interessades en tirar endavant el projecte poden presentar les seves ofertes fins al 2 de maig.


Els projectes estan finançats pel Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions (PSTD), i també a través de fons Next Generation.
 

Més de 300 noves places d'aparcament


Així doncs, es preveu que aquests dos nous aparcaments a Salou estiguin completament operatius la temporada turística 2024.

El pàrquing que s'ubicarà al carrer Joan Fuster està previst que sigui construït en un solar municipal d'aquest carrer, a tocar de la rotonda de l'avinguda dels Països Catalans. En aquest cas es crearan unes 125 places, amb espais per a bicicletes i motocicletes.


D'altra banda, l'aparcament de l'avinguda Pompeu Fabra posarà a disposició dels usuaris 177 noves places. El projecte consistirà en l'asfaltat de l'espai, incorporant enllumenat i senyalització

També es requereix la construcció de rampes que connectaran l'avinguda Pompeu Fabra amb l'avinguda de les Pedreres, millorant l'accessibilitat. Finalment, en tots dos pàrquings també s'haurà d'instal·lar enllumenat públic amb lluminàries LED solars autònomes i sensor de moviment.
Participació