ERC Reus engega una nova campanya preelectoral titulada «Una mirada valenta»

Consisteix en cartells i un web desvinculats de la imatge i la marca del partit per "obrir-la" a la ciutadania

La campanya se centra en «dones que afronten els reptes amb valentia»
La campanya se centra en «dones que afronten els reptes amb valentia» | Jordi Olària Gras
21 d'abril del 2023
Actualitzat a les 10:28h
ERC de Reus ha posat en marxa una nova campanya preelectoral sota el títol Una mirada valenta. Es tracta d'una sèrie de cartells i un lloc web centrats en dones que han desenvolupat la seva tasca professional i social en diferents àmbits de la ciutat. Pensada específicament per a les xarxes socials, es tracta d'una campanya desvinculada de la imatge i la marca del partit, tot i formar part dels recursos de la precampanya dels republicans.

La futura alcaldable, Noemí Llauradó, explica que "hem volgut obrir la campanya". La presentació s'ha fet aquest dijous a la tarda des de la seu del partit a Reus per part seva. L'ha definit com "una campanya que corre per xarxes socials" com a "reconeixement a tota la ciutadania reusenca que afronta els seus reptes amb valentia".

"Som aquí per fer un reconeixement a tota la gent de Reus, a totes les persones que tenen una mirada valenta, decidida, que s'aixequen i treballen cada dia per fer ciutat", ha exposat. La campanya consisteix en una sèrie de cartells on es veuen els ulls de dones vinculades o pròximes al projecte d'ERC de diferents àmbits professionals i socials. Algunes d'aquestes protagonistes eren presents en la presentació de la campanya, i Llauradó els ha agraït "la valentia de mostrar-nos el seu suport".

Al web de la campanya hi ha un formulari on la ciutadania pot "respondre per què creiem que Reus vol una mirada valenta". Les aportacions que s'hi facin no s'integraran al programa electoral, que s'està treballant i tancant a través d'altres eines. Segons Llauradó, aquestes aportacions "segurament inspiraran el programa, són un complement que no caurà en un forat buit".