1 de 10

L'increïble vídeo de Junts a Tivissa per les municipals: Michael Jackson i rap

El candidat Jaume Martí presenta un videoclip en què versiona el tema 'Black or White'

Imatge de Jaume Martí, candidat de Junts a Tivissa, vestit de raper en el videoclip. | Junts per Catalunya
per Antonio Ramos Llauradó, Tivissa | 25 d'abril de 2023 a les 11:55 |
La precampanya electoral de cara a les eleccions municipals del 28 de maig ens ha deixat ja un record inesborrable. Si fa 12 anys, el 2011, Alejandro Fernández, del PP de Tarragona, es va treure de màniga la seva pròpia versió de la cançó 'Alejandro' de Lady Gaga, enguany ha estat Jaume Martí, candidat de Junts a l'alcaldia de Tivissa, el que ens ha ofert un inesborrable record musical de la seva campanya. 
 

Martí s'ha passat el joc directament i ha presentat un videoclip, amb tocs de rap, en què fa una versió del mític tema 'Black or White' de Michael Jackson. En el vídeo, amb imatges del poble de la Ribera d'Ebre, s'hi pot veure el candidat de Junts, acompanyat per membres de la seva candidatura, rapejant consignes al ritme de la cançó del geni nascut a Gary (Indiana).

Entre altres frases que es poden escoltar durant el videoclip, titulat 'Superway' hi ha: "La unió és la força, no ho dubtis i comença a pensar. Junts podem trobar-nos, si t'apuntes tornarà el bon govern", "Junts som millors, pensa, pensa, en el futur", "Pensa, que Junts som imparables" o "És Junts, és guai, escolta bé".


No hi ha cap dubte que l'aposta que ha fet Jaume Martí és trencadora i que durant molts dies se'n sentirà a parlar.
Participació