L'EMT allarga el recorregut de la línia 55 fins a Tarragona 2

La primera fase de la reordenació de la L55 es posarà en marxa aquest dilluns 1 de maig

La línia 55 de l'EMT arribarà fins a Tarragona 2 a partir del pròxim dilluns 1 de maig.
La línia 55 de l'EMT arribarà fins a Tarragona 2 a partir del pròxim dilluns 1 de maig. | Antonio Ramos
28 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:00h
El pròxim dilluns 1 de maig l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona implementa la primera fase de la reordenació de la L55. Els canvis s'impulsen a partir d'una petició veïnal, que s'ha desenvolupat amb el treball conjunt dels serveis tècnics de l'EMT i els representants veïnals de Mas d'en Pastor, Rodolat del Moro, Tarragona 2 i Sant Pere i Sant Pau.

L'objectiu de la reordenació de la L55 és satisfer les necessitats dels veïns per tal de millorar la connexió de Sant Pere i Sant Pau amb el seu àmbit d'influència. En aquest sentit, el bus arribarà fins a Tarragona 2, concretament al carrer Josep Gramunt i Subiela.
 

En una segona fase arribarà a l'avinguda de Catalunya

Segons ha explicat l'EMT en un comunicat, "l'estudi de les necessitats i l'anàlisi de la cobertura del servei, en aquesta primera fase, té com a principal objectiu facilitar als veïns i veïnes de l'àrea d'influència de pas de la línia 55 el desplaçament als principals punts d'activitat i centres educatius del seu entorn com ara: IES Sant Pere i Sant Pau, CEIP Marcel·lí Domingo, Campus URV Sescelades, IES Comte de Rius, Col·legi la Salle Tarragona i l'Escola Pax".

Aquesta és una primera fase de reordenació de la línia 55, que en una segona fase preveu facilitar l'accessibilitat a Rodolat del Moro i fer arribar el servei fins a l'avinguda de Catalunya, davant del Campus Catalunya de la URV.