Els secrets de les abelles i la mel, la nova proposta de Safrània 365

L'activitat tindrà lloc el dia 6 de maig

Imatge d'una edició anterior de Safrània
Imatge d'una edició anterior de Safrània | Cedida
03 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:41h
L’Oficina de Turisme de Montblanc ja ha posat a la venda les entrades de la segona activitat de Safrània365, titulada 'Els secrets de les abelles i la mel', que tindrà lloc el pròxim dissabte 6 de maig.  Aquesta serà la segona activitat de l’any de la programació de Safrània365, una proposta que s’estrena enguany que combina caminada, explicacions tècniques i tast de mels a l’ermita de Sant Josep

L’activitat d’oci i turisme està oberta a tota mena de públic, encara que és molt recomanable per a fer-la en família. Combina una caminada curta gaudint del paisatge agrícola i boscós dels voltants de l’ermita de Sant Josep amb les explicacions tècniques i el tast de mels de les Muntanyes de Prades i altres productes que en deriven.
 

Un guia expert apicultor

L’activitat es farà en companyia de Joan Maria Llorens, apicultor d’Alcover i gran expert i divulgador del món de les abelles i de la mel. S’ha triat una data pròxima al Dia Mundial de les Abelles, el 20 de maig, un bon moment per sensibilitzar de la importància de mantenir la biodiversitat i advertir dels efectes de la crisi climàtica.

Les entrades per a l’activitat es poden adquirir a través del web de safrània al preu de 5 euros per les persones majors de 13 anys i 2 euros per als infants.