El Ball de Diables del Vendrell celebra la tercera edició del Dia del Diable

El Ball de Diables de Tarragona i els Diables de Ribes Colla Jove són els convidats enguany

El Ball de Diables del Vendrell celebra el tercer Dia del Diable.
El Ball de Diables del Vendrell celebra el tercer Dia del Diable. | Ball de Diables del Vendrell
Redacció
03 de maig del 2023
Actualitzat el 04 de maig a les 8:34h
El Ball de Diables del Vendrell celebra aquest dissabte 6 de maig la tercera edició del Dia del Diable. Aquest és un dels dies festius més importants de l'any per la colla, després de la Festa Major de Santa Anna. Amb la seva tercera edició, es consolida ja com una de les dates assenyalades del calendari festiu local

La jornada començarà amb les Matinades dels Reservistes que sortiran a les vuit del matí des de l'antic Cal Jornet, al carrer dels Cafès. Els Reservistes són antics integrants del Ball de Diables vendrellenc, que actualment ja han deixat pas a noves generacions. Ells seran els encarregats de despertar els veïns amb els timbals i les carretilles.

Els timbals també seran protagonistes de la cercavila que començarà a les 12.30 hores des de la plaça Vella. Les colles convidades enguany són el Ball de Diables de Tarragona i el Ball de Diables de Ribes Colla Jove. Els timbals de les colles conduiran a tothom en cercavila cap al pavelló Àngel Guimerà, on es farà un Vermut Infernal i un dinar popular.

Ja a les vuit de la tarda, es farà la representació dels Balls parlats a la plaça Vella, abans de començar la cercavila de foc, prevista per a les 21.30 hores, i que posarà fi a la jornada.