Cap de setmana intens a l'Arboç amb el festival de curts Frame i la fira de cervesa artesanal

Una vintena dels millors curtmetratges del circuit estatal es poden veure al certamen

L'Arboç acull de nou la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.
L'Arboç acull de nou la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. | Cedida
Redacció / M.G.
04 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:55h
L'Arboç encara un cap de setmana intens amb una doble proposta força interessant. Per una banda, el divendres i el dissabte tindrà lloc la segona edició del Festival de Curtmetratges Frame Film, on la gent podrà veure i votar una vintena dels millors curtmetratges del circuit estatal dels anys 2022 i 2023.

Es faran quatre sessions al cinema El Centre dividides entre els dos dies. El divendres 5 de maig seran a les 20.30 i a les 22.00 hores, mentre que el dissabte 6 de maig tindran lloc a les 20.00 i a les 21.30 hores. El Frame és un festival itinerant que vol apropar els curts al gran públic i que visita tretze poblacions tarragonines. El millor curtmetratge passarà a formar part de la selecció dels premis finals Talent Frame i anirà directament a la gala final.

Fira de la Cervesa Artesanal Catalana

La segona proposta del cap de setmana a l'Arboç és la tretzena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana, que organitza el Ball de Diables en col·laboració amb l'Ajuntament. Tindrà lloc el dissabte 6 de maig al carrer Major de les onze del matí a les onze de la nit.

Dotze elaboradors presentaran les seves varietats de cervesa en un ambient festiu, acompanyats de les tapes diabòliques. Els participants són Cervesa els Minairons, Cerveses Grenyut, Les Clandestines de Montferri, Rústika Bufona, 27 Club Brewery, Seelen Artesana, Submarina Brewing, Màger, Kom Beer, Ona Cervesa Artesana, Espina de Ferro, i La Renaixença.

La jornada finalitzarà a les onze de la nit amb el tradicional sorteig de la panera de cerveses i el premi a la millor cervesa de l'actual edició.